BESTELLEN KERST 2020

Op de bestellijst van Bij Bert staan meer dan honderd verschillende dranken en delicatessen. We hebben altijd 400 soorten bier en 350 soorten whisky en diverse likeuren op voorraad. Sinds mei kun je ook bij hem terecht voor delicatessen, zoals kaas, worst, chocolade, tapas en vers gebrande noten.

Wij raden al onze klanten aan om de bestellijst in te vullen. Die kun je in de winkel afgeven of een foto daarvan versturen via WhatsApp. Wij bezorgen de bestellingen in Steenwijk gratis. Vraag daarbij wel eerst naar de voorwaarden. In overleg kunnen wij de bestelling ook buiten Steenwijk bezorgen. Het is ook mogelijk om zelf de bestelling op te halen in de Drive-in. Daarmee bedoelen we dat je op afspraak voor de deur parkeert en meteen de bestelling inlaadt, die wij al voor je klaar gezet heeft. Betalen kan via een tikkie of met het mobiele pinapparaat.

Met extra openingstijden willen we de drukte in onze slijterij zo zoveel mogelijk spreiden. “We zijn vanaf maandag 14 december gedurende tien dagen open van 8.00 uur tot 20.00 uur.” Dit geldt niet voor het weekend, want zijn de openingstijden net zo als in het centrum. Op zaterdag 19 december dus van 8.00 uur tot 18.00 uur en op zondag 20 december van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Slijterij Bij Bert is gevestigd aan de Scholestraat 27 Steenwijk. Geef hier je bestellijst af of app hem naar: 06-13274444.

Download hier het bestelformulier

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze akties, aanbiedingen en nieuws ? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte