contact

Genieten Bij Bert
Scholestraat 27
8331 HS Steenwijk
0521-516627
info@slijterijbijbert.nl

Akkoord

4 + 13 =

OVer ons

Genieten bij Bert is gevestigd in de mooie vestingstad Steenwijk in de kop van Overijssel en wordt gerund door Esther en Bert Marinus. Bert is al ruim 25 jaar werkzaam in de dranken wereld, hij zit zeg maar al 25 jaar in zijn proeftijd. Esther is in 2016 toegetreden tot de zaak. Bert is zijn loopbaan begonnen bij een landelijk opererende slijterijketen maar sinds 1 november 2016 zijn we geheel onafhankelijk. Deze stap heeft er toe geleid dat wij ons nog meer kunnen specialiseren op het gebied van mooie dranken.

Slijterij Bij Bert
Wij hebben het allergrootste assortiment dranken van de gemeente Steenwijkerland. Zo hebben wij altijd ruim 350 soorten (speciaal)bier op voorraad. Ons whisky aanbod, van meer dan 300 soorten, bestaat uit een vast assortiment met daaromheen veel speciale bottelingen. Wij hebben contacten met alle grote importeurs maar ook met de exclusievere en vaak wat kleinere producenten. Ons motto is dan ook: Het leven is te kort om slechte drank te drinken.

 

Voor de “gewone borrel” kun je natuurlijk ook prima bij ons terecht. We hebben niet alleen het grootste assortiment maar zijn ook nog verrassend voordelig. Wij zijn lid van wijnkring en daarom vind je bij ons wijnen van over de hele wereld.  Op het gebied van cognac en alle overige distillaten hebben wij een zeer ruime keuze. Je kunt dan denken een rum, calvados, likeuren, wodka, armagnac, brandy en Eau-de-Vie. 

Verder hebben we een zeer ruim assortiment met cadeau en relatiegeschenken.

 Wij beschikken over ons eigen proeflokaal waar regelmatig proeverijen worden georganiseerd. Wil je op de hoogte blijven wanneer deze avonden plaatsvinden? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Heb je een cadeaukaart gekregen van genieten bij Bert? Check hier je saldo