DROGE WORST MET EVERZWIJN

3,99

Droge worst met everzwijn – Saucisson sanglier. Een mix tussen varkensvlees en vlees van het zwijn. Voor de echte liefhebbers van wild.

Alle droge worsten m.u.v. de runderworsten zijn op basis van varkensvlees. De worsten worden handmatig gevuld in een natuurlijke varkensdarm. Hierdoor kan de buitenkant ook worden gegeten. Vervolgens gaan de droge worsten naar een rijpingskamer voor 3-5 dagen. Tot slot naar een grote cel met een temperatuur van 16-20 graden waar ze ongeveer 6 weken hangen om te drogen.

Allergenen:
- Gluten: Bijna al onze worsten zijn gluten vrij. Alleen de uienworst bevat gluten.
- Lactose: Lactose kan in al onze worsten voor komen. Natuurlijk het meest in de worst waarin kaas verwerkt is.
- Notenresten: In de meeste smaken worden geen noten verwerkt. Het is echter niet voor 100% uit te sluiten dat er kleine hoeveelheden noot in voorkomen. Veel noten komen voor in de worsten met walnoot, hazelnoot en kastanje.