Skip to main content Skip to search

Party Service

Feestje?? Bert bellen!

Groots of kleinschalig, de partyservice van Slijterij bij Bert helpt je om er een feest van te maken waar je gasten nog lang over na zullen praten!

Met de ‘knowhow’ en materialen van Bert hoef jij je geen zorgen te maken dat het je gasten aan iets ontbreekt. Glaswerk, tafels, barkrukken, complete tapinstallatie’s en drank(en), het is allemaal te regelen! Neem contact op via onze contactpagina of kom langs in de winkel.

‘Er komen ongeveer 30 personen. Maar misschien neemt Kees toch zijn vrouw en kinderen mee en Lisette en Merel weten ook nog niet zeker of ze wel of niet kunnen…’ Het is het bekende vraagstuk bij het organiseren van een feestje: hoeveel mensen komen er precies? En je haalt natuurlijk liever iets meer in huis dan dat je gasten op het eind van de avond droog staan. Maar hoeveel meer? En wat doe je met alle drank die je overhoudt?

Bert begrijpt dit vraagstuk volkomen en biedt dé oplossing: je kunt alle ongeopende dranken gewoon weer terug brengen. Zo heb je altijd genoeg in huis en hoef jij je nergens zorgen over te maken!

Als extra service kunnen wij, indien dit gewenst is, de drankjes die koud geserveerd moeten worden gekoeld aanleveren. Zo hoeft je er niet over in te zitten hoe je alles op temperatuur moet krijgen.

Van allerlei soorten drank tot het glaswerk, van tafels tot spoelbakken en natuurlijk een complete tapinstallatie de partyservice van Slijterij bij Bert zorgt ervoor dat jouw gelegenheid een feest wordt waar je gasten nog lang over na zullen praten!

Ook kunnen wij de hapjes voor je verzorgen. Van heel eenvoudig tot super uitgebreid. Ook voor een bbq, warm- en koud buffet of een thema buffet bent u bij ons aan het juiste adres. Informeer maar eens naar de mogelijkheden.