Wie zijn we

Ons website-adres is: https://slijterijbijbert.nl.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit. Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht. Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Met wie we jouw data delen

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Jouw contactinformatie

Aanvullende informatie

Hoe we jouw data beveiligen

Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben

Van welke derde partijen we data ontvangen

Wat voor geautomatiseerde besluiten we nemen en profilering we doen met gebruikersgegevens

Openbaarmakingsverplichtingen van de industrie

Op de website moet een privacyverklaring komen te staan. In de website +website+ worden voor zover wij kunnen zien de volgende persoonsgegevens verwerkt

  1. IP adressen bezoekers worden in de logfiles opgeslagen
  2. Google Analytics
  3. Contactgegevens worden via ingevulde formulieren opgeslagen en gemaild
De volgende zaken omschrijven:
  1. Identiteit. Bijvoorbeeld de bedrijfsnaam (zoals die is ingeschreven bij de KvK) en de contactgegevens.
  2. Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking. Rechtsgronden zijn bijvoorbeeld toestemming, uitvoering van een overeenkomst of een wettelijke verplichting. Een doel kan de uitvoering van de overeenkomst zijn, maar het kan ook een marketingdoel zijn, zoals het verzenden van een nieuwsbrief. Alle doeleinden moeten beschreven worden.
  3. Als de verwerking van de persoonsgegevens een wettelijke of contractuele verplichting of noodzakelijke voorwaarde is, moeten ook de gevolgen van het niet verstrekken van de persoonsgegevens vermeldt worden.
  4. Duur van de opslag. Er moet worden aangegeven hoe lang de gegevens bewaard worden, of anders: welke criteria bepalen hoe lang het opgeslagen zal worden.
  5. Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens. De betrokkene heeft dit recht en daarover moet hij of zij in de privacyverklaring geïnformeerd worden. Hierbij moet je meteen vermelden hoe de betrokkene dat verzoek kan indienen.
  6. Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Alleen in sommige gevallen
  1. Contactgegevens van de Functionaris Gegevensbescherming (als die er is).
  2. Categorieën van ontvangers van de persoonsgegevens. Er moet vermeld worden aan wie de gegevens worden doorgegeven. Bijvoorbeeld omdat de gegevens bij dienstverleners van SaaS-oplossingen (denk hierbij aan online diensten als e-mailmarketing systemen) worden opgeslagen, maar ook als gegevens worden verzameld en aan een partner worden doorgegeven. Soms volstaat het om alleen de categorie te noemen (zoals ‘betaaldiensten’), maar vaak zal de specifieke partij genoemd moeten worden.
  3. Worden de gegevens aan een ‘derde land’ verstrekt, bijvoorbeeld omdat de servers in een ander land staan, dan moet dat ook vermeld worden. Daarbij moet er ook vermeld worden of het land adequaat is verklaard (dit zijn in elk geval alle landen in de EU) of dat er passende waarborgen zijn getroffen. Het is belangrijk dat er in een ander land niet makkelijker omgegaan mag worden met persoonsgegevens.
  4. Als gegevens met toestemming zijn verkregen, moet er vermeld worden dat de toestemming ook weer ingetrokken mag worden.
  5. Als er sprake is van geautomatiseerde besluitvorming of profiling, dan moet er vermeld worden waarom dit gedaan wordt en wat de verwachte gevolgen daarvan zijn.
Wanneer gegevens niet van betrokkene zelf zijn verkregen
  1. De bron waar de persoonsgegevens vandaan komen, ook als ze van een openbare bron komen.
Via de website https://veiliginternetten.nl/privacyverklaring-generator-start/start/ is in een aantal stappen een verklaring op te stellen.