Sonnema Berenburg viert 160 jaar eigenzinnigheid

Sonnema Berenburg viert dit jaar haar 160-jarig bestaan. 160 jaar vol rijke historie, 160 jaar eigenzinnigheid. We vieren dit met de introductie van Sonnema 1860! Bestel nu een fles Sonnema 1860 van de allereerste batch, je kunt de fles dan al halverwege september ophalen bij de door jouw geselecteerde slijterij! Voor een fles Sonnema 1860 betaal je nu €22,50 in plaats van de consumenten adviesprijs van €24,95. De actie met de luxe tumbler glazen zit er helaas al op, alle glazen zijn uitverkocht.

Het begon allemaal in 1860, bij de eigenzinnige herbergier Fedde Sonnema. Met ingekochte kruiden van Hendrik Beerenburg en extra kruiden uit de Friese natuur ontwikkelde hij zijn unieke receptuur. In het jubileum jaar 2020 introduceren we Sonnema 1860, een heerlijk volle Beerenburg met een prachtige samenstelling van diverse kruiden en vruchten. De smaak van de Sonnema 1860 is anders dan die van Sonnema Berenburg, dit komt mede door een andere samenstelling van de kruiden en het verhoogde alcohol percentage. De fles is de originele Sonnema Berenburg fles, maar dan met een mat zwarte coating. De dop en het etiket maken het plaatje compleet van deze “160  jier edysje”.

Bestel je fles via de website van Sonnema en je kunt hem bij ons in de winkel afhalen: https://www.sonnema1860.nl/

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze akties, aanbiedingen en nieuws ? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte